Om Beijer Tandläkare

Beijer tandläkare

Praktiken öppnades 1976 av Anders Beijer och har sedan dess drivits som en allmän praktik med inslag av Specialistvård i olika konstellationer. Under kortare och längre perioder har vi även bedrivit verksamhet i Afrika (Mocambique) och på Grönland. För tillfället sponsrar vi en verksamhet i Kongo med inriktning på tandvård och utbildning av kvinnor. Anders Beijer lämnade oss hastigt 17-9-2016.

Oscar Beijer valde att driva vidare kliniken efter att hans far gick bort. Oscar fick sin grundutbildning i Köpenhamn 2009-14 och har efter en kortare tjänstgöring på Grönland varit verksam som privattandläkare i Göteborg. Arbetade deltid som tandläkare i Köpenhamnsområdet 2015-2016.

I vårat team ingår Oscar Beijer, Gunnel Frickner, Sonja Berggren, Marie Beijer, Marit Wesselstam…

Anders är en en stor inspiration för vidarutvecklingen av kliniken och vi satsar mycket på ny teknik, efterutbildning och äventyr. Parallellt med arbete på kliniken åker vi då och då på tandvårdsexpiditioner till Thule Basen på Grönland.

Kliniken delar lokal och har ett nära samarbete med tandläkare Sture Svensson.

För att du ska kunna få möjlighet att tala med någon om funderingar kring en större behandling så erbjuder vi dig att fritt boka konsultationstid. Maila oss så ringer vi upp eller slå oss en signal direkt på 031-14 82 72

Barn- och ungdomstandvård

Genom ett avtal med Västra Götalandsregionen har vi möjlighet att erbjuda dig fri tandvård till och med det år du fyller 24. Vilket betyder att det inte kostar något att undersökas och behandlas av tandläkare Läs mer

Tandreglering

Vi erbjuder olika typer av tandreglering. Läs mer

Ny patient

Vi har för närvarande möjlighet att ta emot nya patienter. Hör av er om tider och priser. Läs mer